JIMMY PW11 Pro Max 460W 5-in-1 Draadloze Stofzuiger & Wasmachine, 21KPa 110AW Zuigkracht, Dubbele Borstels

Nieuw Gereduceerd in prijs!
JIMMY PW11 Pro Max 460W 5-in-1 Draadloze Stofzuiger & Wasmachine, 21KPa 110AW Zuigkracht, Dubbele Borstels Zie voorraad

Weer beschikbaar op: 16-07-2024

569,00 €

-60,00 €

629,00 €

  • 21KPa Zuigkracht en 180° Plat Liggende Functie
  • Uitgerust met een 4600mAh verwijderbare batterij die tot 80 minuten kan werken.
  • Intelligente stofsensor detecteert stof en past de zuigkracht in real-time aan voor efficiënte reiniging.
  • One-touch zelfreinigend systeem ondersteunt snelle reiniging en hete lucht droging om het apparaat schoon, kiemvrij en geurvrij te houden.
  • Smart LED Display met Meertalige Spraakassistent Ondersteuning
  • 5-in-1 Combinatie: 1*Dubbele Borstel Vloer Kop, 1*Tapijt Rolborstel Met Metalen Buis, 1*Gemotoriseerde Matras Zuigkop, 1*Bekleding Gereedschap en 1*Spleet Gereedschap

Meer details

Magazijn: EU 

Gerelateerde producten
>
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Toevoegen aan Verlanglijst

Beschrijving

beoordelingen

JIMMY PW11 Pro Max 460W 5-in-1 Draadloze Stofzuiger & Wasmachine, Dubbele Reiniging met Dubbele Borstels, Snelle Droging met Hete Lucht

 

Innovatief 5-in-1 Ontwerp voor Totale Huisreiniging

De JIMMY PW11 Pro Max draadloze natte en droge stofzuiger wordt geleverd met verschillende koppen om gemakkelijk uw hele huis schoon te maken voor een eenvoudige reiniging. De 5-in-1 combinatie omvat een dubbele borstel vloer kop, een tapijtrol met metalen buis, een gemotoriseerde matras kop, een bekleding gereedschap en een spleet gereedschap om aan al uw schoonmaakbehoeften te voldoen, waardoor elk gebied van uw huis effectief kan worden gereinigd. De dubbele borstel vloer kop reinigt uw vloeren twee keer zo goed elke keer, en verwijdert effectief hardnekkig vuil. Met een druk op de knop kunt u eenvoudig schakelen tussen rechtop en handheld, of u nu vloeren en tapijten of banken en bedden schoonmaakt.

Krachtige en Duurzame Langdurige Stofzuiger

De JIMMY PW11 Pro Max heeft een gepatenteerde borstelloze motor gemaakt van lichtgewicht aluminium-magnesiumlegering, die lichtgewicht, waterdicht (IPX8) en uiterst duurzaam is met een lange levensduur. Met een krachtige 460W en 21KPa zuigkracht verwijdert deze stofzuiger alle soorten vuil en kan gemakkelijk verschillende reinigingstaken aan, waarbij effectief alle soorten stof, haar en puin worden opgezogen voor efficiënte thuisreiniging. Uitgerust met een 4600mAh Li-ion batterijpakket kan het tot 80 minuten werken bij gebruik in de hand. Dankzij het vervangbare batterijontwerp kunnen de gebruiksduur en levensduur worden verdubbeld met een extra batterijpakket, waardoor het ideaal is voor het schoonmaken van grote huizen.

Automatische Zuigkracht Aanpassing & Flexibele Watercontrole

Met een slimme stofsensor kan de PW11 Pro Max automatisch de zuigkracht aanpassen volgens het gedetecteerde stof voor optimale energie-efficiëntie. De waterverstuiver kan automatisch of handmatig worden bediend. Overschakelen naar de handmatige watercontrole stelt u in staat om meer water te sproeien op bevlekte en vuile vloeren met hardnekkig ingesleten vuil en minder water op minder bevlekte vloeren voor efficiënt gebruik van water.

Efficiënt Zelfreinigend Systeem voor Betere Handsfree Reiniging

De JIMMY PW11 Pro Max heeft een one-touch zelfreinigend systeem dat de borstelrol reinigt met water en hoge snelheid rotatie. De reinigingswatertank is gemaakt van antimicrobieel zilverionenmateriaal dat effectief de groei van bacteriën, schimmels en andere schadelijke micro-organismen remt met een langdurig antimicrobieel effect. Tijdens het reinigingsproces kunnen stof en vocht zich ophopen op de borstelrol en het luchtpad, en de vuilwatertank staat in direct contact met vuil, dus het is van vitaal belang dat ze droog en schoon zijn, en de JIMMY PW11 Pro Max houdt hier rekening mee. Aan het einde van het zelfreinigingsproces worden de borstelrol, het luchtpad en de vuilwatertank automatisch gedroogd met hete lucht om schimmel en geuren te voorkomen. Dit efficiënte zelfreinigingssysteem houdt het apparaat schoon en geurvrij, waardoor handmatige reiniging overbodig wordt en gemoedsrust biedt.

*Nadat de reinigingsfunctie elke keer is gebruikt, is de zelfreinigende functie de laatste stap, het is erg belangrijk, het reinigen van de borstelrol wordt gebruikt om te voorkomen dat de borstelrol gaat stinken.
Als u de heteluchtdroogfunctie niet gebruikt om uw kwasten te drogen, moet u uw kwasten in het accessoirerek plaatsen om te drogen.

Slimmer Huisreiniging

De JIMMY PW11 Pro Max is een slimme huisreinigingsassistent met een slim LED-display dat duidelijk alle essentiële informatie toont die nodig is om uw reinigingservaring te optimaliseren, zoals resterende looptijd, vloerreinigheid, bedrijfsmodi, bedieningsherinneringen en meer. Je kunt kiezen uit drie reinigingsstanden en in de automatische stand kan de zuigkracht automatisch worden aangepast aan de hoeveelheid stof en vuil. Alles wat u hoeft te doen is een knop indrukken of een eenvoudige spraakopdracht geven en het zal automatisch starten en beginnen met werken. Het ondersteunt vijf talen: Engels, Duits, Frans, Italiaans en Russisch (Engels is de standaardtaal bij het opstarten). Met de meertalige spraakassistent en eenvoudig te bedienen functies is het gebruik en onderhoud van de stofzuiger nog nooit zo eenvoudig en efficiënt geweest.

Verbeterde Rand- en Hoekreiniging

De randborstelrol van de JIMMY PW11 Pro Max is ontworpen om perfect op de muur te passen en stof en vuil naar het interieur van de stofzuiger te trekken zonder dode hoeken, waardoor streeploze reiniging langs de muren mogelijk is en uw vloeren worden hersteld naar hun oorspronkelijke netheid en gladheid, terwijl de mogelijkheid om bijna plat te liggen op 180° het gemakkelijk maakt om moeilijk bereikbare gebieden zoals onder bedden en banken schoon te maken, waarbij verborgen vuil en viezigheid eens en voor altijd worden verwijderd. Nooit meer gemiste spleten of hoeken bij het schoonmaken van uw kamer.

Aandacht!

Dit artikel kan niet worden geleverd in Italië, Slovenië, Kroatië, Letland, Estland.

JIMMY PW11 Pro Max 460W 5-in-1 Draadloze Stofzuiger & Wasmachine, 21KPa 110AW Zuigkracht, Dubbele Borstels

De JIMMY PW11 Pro Max is een krachtige 5-in-1 oplaadbare nat & droog stofzuiger met een krachtige 460W vermogen die moeiteloos verschillende schoonmaaktaken aankan. Uitgerust met dubbele borstelrollen voor efficiënte vloerreiniging, biedt de JIMMY PW11 Pro Max ook een snelle hete lucht functie die stoffen snel droogt en de reinigingsefficiëntie verbetert, waardoor het schoonmaakproces gemakkelijker en sneller wordt.

Herdefinieer Je Schoonmaak
De JIMMY PW11 Pro Max biedt je een alles-in-één schoonmaakoplossing in een veelzijdig ontwerp. Deze 5-in-1 combi reinigt je hele huis. De IPX8 waterdichte motor, 460W motorkracht en 110AW krachtige zuigkracht maken schoonmaken efficiënter. De zelfreinigende en snelle hete lucht droging functies houden de borstel schoon en geurvrij, terwijl het 180° plat-leggen ontwerp, automatische + handmatige waterregeling en unieke dubbele borstelrollen de reinigingsefficiëntie naar een hoger niveau tillen, waardoor schoonmaken twee keer zo snel gaat als het zou moeten.

JIMMY PW11 Pro Max 460W 5-in-1 Draadloze Stofzuiger & Wasmachine, 21KPa 110AW Zuigkracht, Dubbele Borstels

JIMMY PW11 Pro Max 460W 5-in-1 Draadloze Stofzuiger & Wasmachine, 21KPa 110AW Zuigkracht, Dubbele Borstels

Wassen en Stofzuigen In Één
De JIMMY PW11 Pro Max is een handige assistent voor thuisreiniging. Het ondersteunt gelijktijdige was- en stofzuigfuncties om gemakkelijk nat en droog vuil op de vloer aan te pakken, waardoor je een schoonmaakproces kunt overslaan. Of het nu gaat om vloeren, tapijten, matrassen, spleten of bekleding, het is gemakkelijk schoon te maken. Geen zorgen meer over schoonmaken, de JIMMY PW11 Pro Max brengt frisheid en comfort in je huis.

IPX8 Waterdichte Borstelloze Motor met 460W Kracht
Gemaakt van lichtgewicht aluminium-magnesiumlegering, deze gepatenteerde borstelloze motor is duurzaam en waterdicht tot IPX8. Met een kracht van 460W, maakt het efficiënte en grondige reiniging overal mogelijk.

JIMMY PW11 Pro Max 460W 5-in-1 Draadloze Stofzuiger & Wasmachine, 21KPa 110AW Zuigkracht, Dubbele Borstels

JIMMY PW11 Pro Max 460W 5-in-1 Draadloze Stofzuiger & Wasmachine, 21KPa 110AW Zuigkracht, Dubbele Borstels

110AW Krachtige Zuigkracht
Met sterke zuigkracht kan het alle soorten vuil verwijderen en efficiënt schoonmaken door je hele huis.

Dubbele Borstelrollen, Dubbele Efficiëntie
De vloerborstel met dubbele borstelrollen reinigt de vloer dubbel bij elke doorgang, verwijdert hardnekkig vuil en viezigheid effectief.

JIMMY PW11 Pro Max 460W 5-in-1 Draadloze Stofzuiger & Wasmachine, 21KPa 110AW Zuigkracht, Dubbele Borstels

JIMMY PW11 Pro Max 460W 5-in-1 Draadloze Stofzuiger & Wasmachine, 21KPa 110AW Zuigkracht, Dubbele Borstels

Auto & Handmatige Waterregeling
Auto: Het sproeit automatisch vers water om je vloer te wassen.
Handmatig: Je kunt water efficiënter gebruiken door meer water op vuile vloeren met hardnekkig vuil en minder water op minder bevuilde vloeren te sproeien.

180° Plat-leggen Ontwerp Laat Geen Hoeken Liggen
Met een anti-terugslag apparaat, kan het bijna plat liggen op 180° en moeiteloos onder meubels reiken om alle verborgen ruimtes met gemak schoon te maken.

JIMMY PW11 Pro Max 460W 5-in-1 Draadloze Stofzuiger & Wasmachine, 21KPa 110AW Zuigkracht, Dubbele Borstels

JIMMY PW11 Pro Max 460W 5-in-1 Draadloze Stofzuiger & Wasmachine, 21KPa 110AW Zuigkracht, Dubbele Borstels

Verbeterde Rand- en Hoekreiniging
Het borstelrol ontwerp tot aan de rand zorgt voor streeploze reiniging langs muren. Geen enkele opening of hoek wordt gemist bij het schoonmaken in je huis.

Slimme Sensor & Automatische Zuigkracht Aanpassing
Met een slimme stofsensor kan het automatisch de zuigkracht aanpassen op basis van gedetecteerd stof en vuil voor optimale energie-efficiëntie.

JIMMY PW11 Pro Max 460W 5-in-1 Draadloze Stofzuiger & Wasmachine, 21KPa 110AW Zuigkracht, Dubbele Borstels

JIMMY PW11 Pro Max 460W 5-in-1 Draadloze Stofzuiger & Wasmachine, 21KPa 110AW Zuigkracht, Dubbele Borstels

LED Display met Spraakassistent
Het duidelijke LED-scherm biedt belangrijke schoonmaakinformatie in één oogopslag, zoals de resterende gebruikstijd, vloer schoonmaakstatus, werkmodus, bedieningsherinneringen, enz. Met een spraakassistent in vijf talen is het gebruik en onderhoud van de stofzuiger eenvoudiger dan ooit.

Lange Gebruikstijd voor Grotere Gebieden
Met een 4600mAh lithiumbatterij, werkt het tot 80 minuten voor handmatig gebruik. Dankzij het vervangbare ontwerp kan de gebruikstijd en levensduur verdubbeld worden met een extra batterij, ideaal voor het aanpakken van grote huizen.

JIMMY PW11 Pro Max 460W 5-in-1 Draadloze Stofzuiger & Wasmachine, 21KPa 110AW Zuigkracht, Dubbele Borstels

JIMMY PW11 Pro Max 460W 5-in-1 Draadloze Stofzuiger & Wasmachine, 21KPa 110AW Zuigkracht, Dubbele Borstels

Efficiënt Zelfreinigend Systeem
Het beschikt over een eenknops zelfreinigend systeem dat borstelrollen wast met schoon water en snel draaien. De schoonwatertank is gemaakt met antimicrobiële zilverion materialen voor langdurige antibacteriële effecten.

Snelle Hete Lucht Droging
Na het zelfreinigingsproces, worden de borstelrollen, luchtkanaal en vuile watertank automatisch gedroogd met hete lucht om schimmel en geur te voorkomen.

JIMMY PW11 Pro Max 460W 5-in-1 Draadloze Stofzuiger & Wasmachine, 21KPa 110AW Zuigkracht, Dubbele Borstels

JIMMY PW11 Pro Max 460W 5-in-1 Draadloze Stofzuiger & Wasmachine, 21KPa 110AW Zuigkracht, Dubbele Borstels

Gemakkelijk Opladen, Opslag & Onderhoud
Het alles-in-één oplaadstation laadt niet alleen je stofzuiger op, maar reinigt en droogt ook de borstelrollen en organiseert alle accessoires in één stijlvol en innovatief ontwerp!


JIMMY PW11 Pro Max 460W 5-in-1 Draadloze Stofzuiger & Wasmachine, 21KPa 110AW Zuigkracht, Dubbele Borstels

Nog niemand heeft een review geplaatst
in deze taal

Beoordeel/schrijf een commentaar
×
Herinneren
Geselecteerde uit uw winkelwagen verwijderen?
OK Ja Nee