Mecpow MPWM-2401D Automatisch Verduisterende Lashelm met 180° Zichtveld, Hoofdbandknoppen - Zwart

34,99 €
  • Kan snel en automatisch verduisteren.
  • 180° breed zichtveld en geschikt voor MIG, TIG, laselektrode en vele andere scenario's.
  • Beschermt tegen sterke schittering, UV- en IR-straling en schadelijk licht.
  • Uitgerust met een zonnecel om de lithiumbatterij op te laden voor ononderbroken gebruik.
  • Lichtgewicht, comfortabel en duurzaam.

Meer details

Magazijn: EU 

>
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Toevoegen aan Verlanglijst

Beschrijving

beoordelingen

Mecpow MPWM-2401D Automatisch Verduisterende Lashelm met 180° Kijkhoek, Hoofdstel Knoppen

Automatisch Verduisterend Filter en Ultra-breed Zichtveld

De Mecpow MPWM-2401D automatisch verduisterende lashelm verduistert snel en stelt u in staat moeiteloos aan verschillende werkomgevingen aan te passen. Het kan worden gebruikt in verschillende scenario's zoals MIG, TIG, laselektrode en meer. Door de zijvensters biedt de lashelm een 180° zichtveld voor rondom zicht.

Optimale Oogbescherming  

De lashelm verbetert uw visuele ervaring aanzienlijk, is brandwerend en warmte-isolerend en stelt u in staat efficiënt en precies te werken. Tijdens het lasproces beschermt het uw ogen tegen intense schittering, UV- en infraroodstraling en schadelijk licht.

Uniek Dubbel Voedingsontwerp

De lashelmen van Mecpow zijn uitgerust met zonnecellen die de levensduur van de lithiumbatterij verlengen door deze op te laden. Dit zorgt voor soepel lassen zonder onderbreking van de stroomvoorziening. De stroomvoorziening kan automatisch worden in- en uitgeschakeld, zodat de gebruiker zich zonder onderbreking op zijn werk kan concentreren.

Mensgericht Ontwerp

De MPWM-2401D beschikt over een eenvoudig te gebruiken hoofdbandknop waarmee de gebruiker de hoofdband naar wens kan aanspannen. De hoofdband is gemaakt van sponsmateriaal dat zweetabsorberend, antislip en ademend is. De hoofdband kan met een knop worden versteld om het draagcomfort te verbeteren.

Duurzaam Materiaal & Snelle Start

De Mecpow MPWM-2401D lashelm is een stuk beschermende uitrusting gemaakt van brandwerend en warmte-isolerend materiaal, met een laag gewicht, comfort en duurzaamheid. U kunt het direct gebruiken zodra u het ontvangt, installatie is niet nodig.

Mecpow MPWM-2401D Automatisch Verduisterende Lashelm met 180° Zichtveld, Hoofdbandknoppen - ZwartMecpow MPWM-2401D Automatisch Verduisterende Lashelm met 180° Zichtveld, Hoofdbandknoppen - ZwartMecpow MPWM-2401D Automatisch Verduisterende Lashelm met 180° Zichtveld, Hoofdbandknoppen - ZwartMecpow MPWM-2401D Automatisch Verduisterende Lashelm met 180° Zichtveld, Hoofdbandknoppen - ZwartMecpow MPWM-2401D Automatisch Verduisterende Lashelm met 180° Zichtveld, Hoofdbandknoppen - ZwartMecpow MPWM-2401D Automatisch Verduisterende Lashelm met 180° Zichtveld, Hoofdbandknoppen - ZwartMecpow MPWM-2401D Automatisch Verduisterende Lashelm met 180° Zichtveld, Hoofdbandknoppen - ZwartMecpow MPWM-2401D Automatisch Verduisterende Lashelm met 180° Zichtveld, Hoofdbandknoppen - Zwart

Nog niemand heeft een review geplaatst
in deze taal

Beoordeel/schrijf een commentaar
×
Herinneren
Geselecteerde uit uw winkelwagen verwijderen?
OK Ja Nee