2.2L 304 Roestvrijstalen Drinkfontein voor Huisdieren, 10-traps filter, 3 waterdoorvoermodi - Zilver

36,99 €
  • Gemaakt van 304 roestvrij staal, duurzaam en corrosiebestendig.
  • Uiterst stille werking
  • Reserveert automatisch 4 ons water voor huisdieren in het geval van een stroomstoring.
  • 10-traps filter zorgt voor schone waterkwaliteit.
  • Uitgerust met 3 waterstanden om te voldoen aan de verschillende drinkbehoeften van huisdieren.

Meer details

Magazijn: CN 

>
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Toevoegen aan Verlanglijst

Beschrijving

beoordelingen

2.2L 304 roestvrijstalen drinkfontein voor huisdieren, 10-traps filter, 3 waterstromingsstanden

304 roestvrijstalen behuizing

Deze waterdispenser voor katten is gemaakt van voedselveilig 304 roestvrij staal, dat duurzamer en corrosiebestendiger is en de beste bescherming biedt voor de waterveiligheid van je huisdier. Ondertussen is het bewezen dat onze waterdispenser voor katten elektrische lekkage en elektrische schokken effectief voorkomt.

Ultrastille waterpomp

Vrijwel geen geluid en een laag stroomverbruik heeft geen invloed op de nachtrust van jou en je huisdier. Als de stroom wordt uitgeschakeld, blijft er automatisch 4 ons water in de bak, zodat je huisdier een tijdje geen dorst heeft.

Tientraps filtersysteem

Deze waterdispenser voor katten is uitgerust met een 10-lagige filter die onzuiverheden effectief uit het water verwijdert, zodat je huisdier ultrazuiver drinkwater krijgt.

Baanbrekend ontwerp

Naast de geweldige functionaliteit heeft deze roestvrijstalen waterfonteinbak voor katten een unieke vorm en een praktisch ontwerp. Met de transparante waterschaal aan de buitenkant van de volledig metalen behuizing kun je zien hoeveel water er nog over is en kun je overwegen wanneer je het water moet bijvullen.

3 waterstroomstanden

Deze waterbak met kattenfontein heeft 3 waterstromingsstanden, elk speciaal ontworpen om aan de behoeften van verschillende huisdieren te voldoen. De fontein heeft een capaciteit van 2,2 liter, meer dan de meeste huisdieren nodig hebben om twee dagen te drinken. Hoe groter de capaciteit, hoe minder dorst.

Let op!

Dit artikel wordt verzonden vanuit een Chinees magazijn.

2.2L stainless steel pet drinking fountain2.2L stainless steel pet drinking fountain2.2L stainless steel pet drinking fountain2.2L stainless steel pet drinking fountain2.2L stainless steel pet drinking fountain2.2L stainless steel pet drinking fountain2.2L stainless steel pet drinking fountain2.2L stainless steel pet drinking fountain2.2L stainless steel pet drinking fountain

Nog niemand heeft een review geplaatst
in deze taal

Beoordeel/schrijf een commentaar
×
Herinneren
Geselecteerde uit uw winkelwagen verwijderen?
OK Ja Nee