2.2L Beer Draadloze Waterdispenser, waterfiltratietechnologie met vier lagen, werking met 30dB laag geluidsniveau - Wit

Nieuw
2.2L Beer Draadloze Waterdispenser, waterfiltratietechnologie met vier lagen, werking met 30dB laag geluidsniveau - Wit Zie voorraad
36,99 €
  • Zorgt voor de veiligheid van je huisdier dankzij de allernieuwste technologie voor het volledig scheiden van water en elektriciteit.
  • Opgeladen in 3 uur en gaat 30 dagen mee.
  • Uitgerust met infraroodsensor voor intelligente detectie
  • Waterfiltratietechnologie met vier lagen
  • Schattig en praktisch
  • 30dB geluidsarme werking

Meer details

Magazijn: CN 

Gerelateerde producten
>
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Toevoegen aan Verlanglijst

Beschrijving

beoordelingen

2.2L Beer draadloze waterdispenser, waterfiltratietechnologie in vier lagen, werking met 30dB laag geluidsniveau

Absolute veiligheid

Onze Cub Water Dispenser maakt gebruik van geavanceerde, volledig water-elektrische scheidingstechnologie om ervoor te zorgen dat er geen elektrische storingen of ongelukken zijn!

Geen snoer nodig

Met de Type-C oplader kan de waterdispenser tot 30 dagen meegaan op slechts 3 uur opladen, waardoor hij erg praktisch en handig is!

Infraroodsensoren benaderen onmiddellijk de waterbron

Leuk en energiebesparend, het stimuleert ook de interesse van je kat om te drinken en verhoogt de hoeveelheid water die ze drinken.

Schoon water

Het filter van de dispenser maakt gebruik van vier lagen waterfiltratie, zodat je erop kunt vertrouwen dat je kat drinkt! Met een maximale capaciteit van 2,2 liter hoef je dankzij de waterdispenser niet steeds waterbakjes neer te zetten!

Geweldig ontwerp

Deze dispenser heeft niet alleen een schattige beer die op de dispenser klimt om je kat aan te moedigen om te drinken, maar is ook heel gemakkelijk schoon te maken! En met een geluidsniveau van slechts 30 decibel hoef je je geen zorgen te maken dat hij je stoort als je op de bank ligt!

Let op!

Dit artikel wordt verzonden vanuit een Chinees magazijn.

Bear Wireless Water DispenserBear Wireless Water DispenserBear Wireless Water DispenserBear Wireless Water DispenserBear Wireless Water DispenserBear Wireless Water DispenserBear Wireless Water DispenserBear Wireless Water Dispenser

Nog niemand heeft een review geplaatst
in deze taal

Beoordeel/schrijf een commentaar
×
Herinneren
Geselecteerde uit uw winkelwagen verwijderen?
OK Ja Nee